Satori InquirySatori inquiry avond.

Ga op zoek naar ”wie er binnen is” en ontdek wie je in essentie bent.

Deze training is krachtvoer voor je persoonlijke ontwikkeling! Met gedurende het jaar speciale mannen / vrouwen en partner avonden.

Tijd 20.00 – 23.00 uur.
Prijs € 16   10 x € 160

In Studio Pro somatics, Visserspad 1a 1561 PK Krommenie
Ingang: Hermesstraat, overhead deur naast KDV Boefje.

met Sander Schouten

*** Aanmelden verplicht***                 Stuur een mailtje naar info@schaayenschouten.nl

 

Aanvullende informatie:

De zoektocht naar wie er binnen is? En wie je bent? Is zo oud als de beschaving zelf. Deze “Koan’s” zijn de basis levensvragen van elk mens, man, vrouw, jong, oud, slim of dom, zakenman, ondernemer, werkkracht of ambtenaar. Alle andere levens-koan’s zijn hiervan afgeleid, zoals: wat is leven, liefde, vrijheid, bewustzijn, die ander, ontspanning, overgave, etc. om er maar een paar te noemen,
Je kan geen antwoord geven op levens koan’s, je kunt ze alleen leven door een directe ervaring ermee aan te gaan in het NU en te kijken wat er boven komt, wat je ervaart of wie er binnen is.
De sleutel is dan ook om in dit proces de confrontatie met jezelf aan te gaan om zo achter jou waarheid te komen. In rust, ontspanning, veiligheid, vertrouwen en openheid naar jezelf en anderen groei je zo samen naar meer begrip en zelfinzicht.
In de Satori Inquiry wordt de aloude Zen techniek van de confrontatie met de muur van stilte gecombineerd met de modern techniek van gestructureerde communicatie tegenover een partner.
Jezelf openen tegenover een ander ondersteund en stimuleert de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
De zoektocht naar binnen brengt je weer in contact met je hulpbronnen en de oneindige bron van creativiteit en bewustzijn, waardoor je beter in staat bent om je volledige potentieel te leven.

Het werk is er niet op gericht om te veranderen, maar desondanks kan het grote veranderingen teweeg brengen. En ondanks dat het werk geen therapie is, heeft het toch een hoge therapeutische waarde.

Je leert in deze training vooral om aanwezig te zijn in het moment, maar daarnaast zijn er nog vele andere voordelen in deze training: je leert luisteren naar de signalen van je lichaam, luisteren naar de ander, en te voelen wat er in je gebeurd als je naar een ander luistert. Je leert te ervaren dat je uniek bent en vele facetten hebt. Je leert deze facetten de ruimte te geven bij jezelf en bij de ander. Je leert zo je eigen waarheid te zien en uit te spreken, voorbij aan alle denkbeelden, vooroordelen, overtuigingen en visies die je van jezelf hebt en die je wellicht beperken in je leven. En voorbij dit alles kom je dan in contact met de ontspanning en blijdschap die er is als je volledig in contact bent met jezelf en mag zijn zoals je bent.

Zo groeit je vertrouwen, je liefde, je vrijheid en bewustzijn van binnen, doordat je je opent naar anderen, maar de ander niet meer nodig hebt om deze essentiële zaken te krijgen. Het leert je accepteren en zien dat je helemaal oké bent, zoals je bent en de ander ook. Het is daarmee een erg goede leerschool voor jou relaties.

Dit, en nog vele andere paradoxen zijn de verborgen schatten in dit process die je helpen authentiek te zijn, meer bewust en je meer te openen voor het onbekende. Het is daarmee krachtvoer voor je persoonlijke ontwikkeling en een training voor het leven.

Kom proeven!

Is dit nieuw voor je? of wil je meer weten, neem dan telefonisch contact op voor een korte intake.

Sander:  0626498499