Zen Somatics

Yang (masculine)

Elke dinsdagavond is er Zen Somatics
(om de week in combinatie met de Satori)

In deze cursus worden je verschillende mindfullness en actieve meditatie-technieken geleerd en een veelvoud aan oefeningen om meer bewust in je lichaam te kunnen zijn, je systeem te ontladen, en meer te openen voor de doorstroming van levensenergie.

Tijd: 20:00 -22:30  (inloop vanaf 19.30)
10 avonden voor € 160 *

In Studio Pro somatics, Visserspad 1a 1561 PK Krommenie
Ingang Hermesstraat overhead deur naast KDV Boefje.

met Sander Schouten

*** Aanmelden***                            Stuur een mailtje naar info@schaayenschouten.nl

Zen Somatics

Hoe prettig zou het zijn als je op de juiste zender afgestemd bent. Een zender die je altijd op de hoogte houdt van hoe het met je gaat. Op ieder moment het actuele ‘weerbericht’ over jezelf. Deze zender is je lichaam. Contact met de subtiele signalen van je lichaam is van levensbelang om gezond en met de juiste richting door het leven te gaan. Afstemmen op deze zender en de signalen horen en daar het juiste antwoord op geven is van levensbelang voor elk mens.

ZEN somatics  leert je weer afstemmen op je lichaam als unieke zender met altijd en overal jouw weerbericht. Voorbij alle eisen, verwachtingen, en normen van je omgeving is die stilte en de lichaamstaal nog steeds te horen. Herstel je aandacht voor de stilte en luister naar de taal van je lichaam. Het vanuit stilte waarnemen en vertrouwen op die taal is het doel van Zen Somatics. In deze cursus worden je verschillende (actieve) meditatietechnieken geleerd en een veelvoud van oefeningen om meer bewust in je lichaam te kunnen zijn, je systeem te ontladen en meer te openen voor de doorstroom van levensenergie.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die:
• los wil komen van de alledaagse stress en druk.
• uitgevallen is door ziekte of overspannenheid.
• ziet dat hij of zij zelf wil veranderen.
• zichzelf beter wil leren kennen en bewuster wil gaan leven.
• nieuwsgierig is naar meditatie.
• al meditatie doet en iets nieuws wil proberen.
• zijn energie wil verhogen en meer voor zichzelf wil gaan gebruiken.
• een nieuwe weg in zijn leven zoekt met meer zingeving.
• mensen wil ontmoeten die ook in meditatie zijn geïnteresseerd.

* De lessen zijn wekelijks en duren 2,5 uur. Je commiteert je aan je proces en je groep door te starten met een 10 ritten kaart, daarna zijn losse “onderhouds” lessen mogelijk en kun je meedoen in verschillende groepen .

Deze training wordt op meerdere plaatsen in Nederland gegeven.
Zie ook www.zen&fitness.nl