Adem en trauma verwerking

Ontdek de kracht van bewuste ademhaling: het gaat verder dan simpelweg in- en uitademen. Bij ons maken we gebruik van een specifieke techniek genaamd ‘verbonden ademhaling’ om diepere emoties vrij te laten en een sterker contact met jezelf te bevorderen.

Heb je het gevoel dat je emoties onderdrukt of vasthoudt aan het verleden? Verbonden ademhaling biedt een magische benadering om oude emoties en beperkende gedachten los te laten. Het is een proces van bewust ademen en aandacht schenken aan de plekken in je lichaam waar emoties zijn opgeslagen.

Misschien voelt het in eerste instantie wat ongemakkelijk om deze emotionele “stukken” van jezelf aan te raken, maar door ze te ervaren en te omarmen, ontstaat er een verfrissend gevoel van reiniging. Het betekent niet dat onplezierige emoties onmiddellijk verdwijnen, maar wel dat je ze kunt dragen zonder overweldigd te worden.

Verbeter je natuurlijke ademhaling, verwerk oude stress en spanning, en verminder de last die je met je meedraagt. Onze benadering van verbonden ademhaling, zonder pauze tussen in- en uitademen, richt zich op het bevorderen van een vollere, vrijere ademhaling. Hierdoor open je gebieden die voorheen gesloten waren, laat je spanning los en herstel je de stroming van energie.

Ervaar uiteindelijk een verhoogd energieniveau, voel je beter in balans en ontdek de positieve veranderingen in jezelf. Wil je de kracht van bewuste ademhaling ervaren? Probeer dan nu een verbonden ademhalingsessie en geef jezelf de ruimte om letterlijk weer op adem te komen.

Sessie 1:1
Duur 1,5 – 2 uur

Investering € 149*


Duo sessie 1:2
Duur 2 – 2,5 uur
Investering € 199*

(*Vrijgesteld van btw)

Maandelijkse ademcirkel voor veteranen op donatie basis.