Pro somatics training

PRO SOMATICS MAIN LOGOWe can do it verbeterd

Weerbaar worden en duurzaam inzetbaar blijven

De pro somatics training is voor beroepsprofessionals die zich gesteld zien voor specifieke uitdagingen in hun vak en leven. Deze training helpt je temidden van alle hectiek beter te functioneren, om te gaan met werkdruk en opgedane stress te ontladen. De training is met name geschikt voor mensen die veel schokkende gebeurtenissen hebben meegemaakt, te maken krijgen met post traumatische stress of een stress stoornis hebben. De trainingen bestaan uit bio-energetisch en emotioneel lichaamswerk, actieve meditatie en mindfulness, Somatic Experience technieken en psycho-educatie.

Pro somatics is een doorlopende training die met name dient ter ondersteuning van individuele coachings of traumaverwerkingstrajecten. Individuele doelen neem je mee in de training waardoor je in een veilge en vertrouwde setting kunt oefenen en “spelen” met het process waarin je zit en de dingen die je daar in tegen komt. Support van de groep is een belangrijk aspect van deze training. Je kunt er dan ook voor kiezen je op te geven voor een supportgroep die buiten de training om kontakt houdt en ondersteuning biedt.

De lessen zijn een per twee weken en duren 2,5 uur. Je commiteert je aan je proces en je groep door te starten met een 10 ritten kaart, daarna zijn losse “onderhouds” lessen mogelijk en kun je meedoen in verschillende groepen .Kijk op de agenda voor datum en tijden.

Pro somatics wordt mogelijk vergoed door je werkgever, uitkeringsinstantie, of ziektekostenverzekeraar.
Neem voor meer informatie gerust kontakt op met Sander Schouten 0626498499.

Op dit moment loopt er geen Pro somatics groep.