Testimonials

Ervaring van deelnemer over Awareness Intensive “Thuiskomen in je Zelf” Trainingsweek.
_________________________________________________________________________________

Wat een fantastische week! Tijdens de ‘intensive’ onder begeleiding van Sander en Caroline heb ik de rust en kalmte terug gevonden.
Ik voelde mij meteen thuis, zowel bij mezelf als bij de groep en ben enorm dankbaar dit proces te hebben gedaan.
Bijzonder om zoveel nieuwe inzichten te ontdekken zonder dat ik mij daarvoor hoefde te forceren.
Ik heb genoten van de afwisseling met fysiek intensievere oefeningen en rustigere oefeningen.
De balans voelde voor mij perfect! Ik kan niet wachten tot de volgende keer 😉

Liesbeth Pauwels

______________________________________________________________________________________________________

Een cadeautje voor het leven.
Als ik terug denk aan Thuiskomen in jeZelf dan krijg ik een warm gevoel van binnen, en krijg ik een glimlach van oor tot oor. Dankbaar dat thuiskomen in jeZelf op mijn pad is gekomen. Het heeft mij nu al zoveel gebracht. Mensen geven zoveel geld uit aan materie, maar waarom niet aan het meest belangrijke je lichaam en geest. Bijzondere inzichten!
Heb genoten van de groep mensen, zo liefde vol.
Dankjewel wel Caroline en Sander.

Janneke Serraarens

_____________________________________________________________________________________________________

Na het verlies van mijn partner wilde ik heel graag “beter” worden en rust vinden.
Alles wilde ik wel aangrijpen om dit doel te bereiken om zo verder te kunnen in het leven, samen met mijn dochtertje.
Deze trainingsweek heeft mij hierin enorm verder geholpen.
Ik heb veel over mijzelf geleerd, ben meer open minded geworden, ervaar dingen bewuster en ik heb weer rust mogen ervaren. Door alle tools die ik van jullie heb geleerd, kan ik zeker verder in het leven. Ik kan weer intense blijdschap voelen, beter ontspannen/loslaten, heb meer innerlijke rust gekregen en ik kan weer met meer vertrouwen naar de toekomst kijken!

Lieve Sander en Caroline, wat jullie samen neerzetten in een trainingsweek daar mogen jullie enorm trots op zijn!  Met veel lof kijk ik terug naar mijn week op Ibiza en ik hoop dat jullie nog veel meer mensen deze ervaring mogen gaan geven!

Jennifer Schouten

_______________________________________________________________________________________________________

Wat een intensieve maar vooral mooie week heb ik beleefd op Ibiza!
De persoonlijke en prettige aanpak van Sander en Caroline, de opbouw van de hele week, de fijne groep, de super mooie locatie, het onwijs lekkere en gezonde eten en natuurlijk het mooie weer hebben hier allemaal aan bijgedragen.

Ik had een punt bereikt dat ik echt een andere aanpak nodig had om weer een aantal stappen vooruit te komen. De trainingsweek heeft me waardevolle inzichten gegeven die mijn kijk op mezelf, maar ook echt op alles om mij heen heeft beïnvloed. Die knop zet je natuurlijk niet zomaar om, dus bij thuiskomst zet je de training op je eigen manier voort met de overgedragen kennis en ervaring.

Suzanne Jense

________________________________________________________________________________

Deelnemers van de oktober groep 2016 delen hun ervaringen voor de camera!

__________________________________________________________________________________________________

Ik kan alleen maar zeggen dat het een leerzame training was en erg intensief in de positieve zin.

Veel inzichten gekregen in mijzelf, in een juiste omgeving met een lief stel mensen om mij heen die allemaal met dezelfde doelstelling de training volgden.

Ik kan het een ieder aanraden die meer over zichzelf wil leren, en zoals het thema al zegt;

Thuis komen bij jeZelf.

Marloes Kempers

 __________________________________________________________________________________________________

Een week naar Ibiza, dat klinkt als vakantie. Maar wat was het hard werken! Sander en Caroline zetten een programma neer waardoor je uitgenodigd wordt om echt kennis te maken met je Zelf. Hun professionaliteit en (ervarings-)deskundigheid zorgen voor een veilige, overzichtelijke en warme bedding om te oefenen met je eigen thema’s.
Ze reiken je manieren aan om dit vervolgens ook thuis en op je werk toe te passen.
Een week hard werken, maar meer dan de moeite waard!
Lieve Sander en Caroline, dank voor deze bijzondere, levens veranderende ervaring.

Read more online pharmacies testimonials

Susanne Annot

________________________________________________________________________________________________

Mijn intentie om aan de Awareness Intensive “Thuiskomen in je Zelf” te gaan deelnemen was om inzichten in me zelf uit te werken en te ontspannen in een mooie omgeving.
Vanaf het moment van aankomst op de prachtige Gazebo Mansion Resort tot het moment van vertrek wordt er een veilige basis neergezet om de reis naar binnen te gaan maken. De trainers zijn zeer professioneel en weten goed in te spelen op de individuele processen van de deelnemers. Er zit een mooie opbouw in de training en er is voldoende ruimte om te ontspannen in een luxe omgeving omringd door de prachtige natuur. De goede maaltijden maken het geheel af. Grote complimenten voor de beide trainers en de kokkin.
Na deze week ben ik ontspannen en rijk gevuld met nieuwe inzichten naar huis gegaan. Het is fijn om thuis te komen in meZelf. Deze training is echt een kadootje voor jeZelf, ik kan het een ieder aanraden die zich verder wil ontwikkelen. Bedankt!

Laura Ferrarini

__________________________________________________________________________________________________

Bijna mijn hele leven was ik vooral bezig met “de ander” en ben mezelf daardoor uit het oog verloren. Deze zomer bereikte mijn gevoel voor eigenwaarde een dieptepunt en had geen idee hoe het verder moest.Via een collega kwam ik in contact met Caroline en na een paar privé-sessies opperde zij of de trainingsweek misschien iets voor mij was.
In eerste instantie zag ik het helemaal niet zitten, maar gaandeweg begon het toch te kriebelen en uiteindelijk heb ik ja gezegd.
En wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! De waardering die ik op Ibiza voelde, het jezelf kunnen zijn, de inspirerende en liefdevolle omgeving het voelde allemaal als een warm bad.
Voor iedereen die thuis wil komen bij zich Zelf kan ik de trainingsweek van harte aanbevelen!

Han Baas

_________________________________________________________________________________________________

Sander en Caroline leveren echt wat ze beloven!

Ik zat al een tijdje ‘vast’. Ik had het gevoel dat ik iets moest doorbreken, een laag dieper moest in mijn bewustwording. Maar er zat ook de nodige weerstand. Ik heb in mijn leven verschillende soorten therapieën gehad, tevens voor/door mijn opleiding Psychosociaal Werkende, en had geen idee en/of vertrouwen welke mij dat zou brengen waar ik naar op zoek was. Toen ik hoorde van ‘Thuiskomen in je-Zelf’ had ik meteen het gevoel dat dit het wel eens zou kunnen zijn.

De week was zeer intensief en de nodige weerstand kwam om de hoek kijken. Maar uiteindelijk heeft de week mij gebracht wat ik wilde, wat ik verwachtte en nog veel meer. Wat een geweldige ervaring is dit! Alles klopte. Niet alleen de omgeving en de bijzondere oefeningen, maar ook de perfecte opstelling en afstemming van Caroline en Sander, hebben mij gebracht waar ik wilde komen. Bij mezelf. Ik ben die laag dieper gekomen. Mede daardoor heb meer (zelf)vertrouwen, ben opener, stabieler en ervaar meer rust. Natuurlijk raak ik nog weleens uit balans. Maar dan herken ik wat er gebeurt en door de oefeningen, geleerd in de trainingsweek, kan ik weer vrij snel terugkomen bij mezelf. Ik raak mezelf niet meer helemaal ‘kwijt’ en heb geleerd hoe ik kan ont-spannen en los-laten. Echt geweldig! Ik voel me een ander mens, maar in feite ben ik juist meer mezelf. Ik ben echt thuisgekomen in me-Zelf.

Nogmaals bedankt, lieve Caroline en Sander. Voor de onvoorwaardelijke liefde en steun, voor de ruimte, warmte en veiligheid en voor de nodige ‘zetjes’, precies op het juiste moment. Zonder jullie geweldige, professionele en intuïtieve ondersteuning, was ik niet zover gekomen. En daar ben ik jullie oneindig dankbaar voor. Tot ziens!

Arnie van Vegchel

_________________________________________________________________________________________________________

Thuiskomen in je Zelf heeft me heel veel gebracht!

Een week weg van alles onder begeleiding van Sander en Caroline is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven als je weer dicht bij jezelf wilt komen. Geef je over aan hun warmte in de veilige en relaxte omgeving van de prachtige Gazebo Mansion Resort en laat het gebeuren (let it be). Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik op m’n gevoel mag, kan en vooral durf te vertrouwen. Wat je voelt dat is er en waar dat door komt staat daar los van. Jouw gevoel wil je wat vertellen, dus erkennen dat het er zit geeft rust. Als je ook nog kunt achterhalen wat dat gevoel veroorzaakt is helemaal super fijn.
Rust is sowieso belangrijker geworden in mijn leven. Nu ik dit schrijf, 4 maanden na terugkomst, bouw ik nog steeds heel bewust rustmomenten in om alleen te zijn met mijn gevoel en mijn eigen gedachten. Wat doet iets met me en waarom eigenlijk? Dit brengt en houdt me zo dicht mogelijk bij mezelf. Dus die ene week Ibiza heeft nog steeds invloed op hoe ik nu mijn leven leid en ik verwacht dat dat nog heel lang zo blijft. Als je wilt ontdekken wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar mogelijk blokkades zitten, dan is dit de week om er concreet mee aan de slag te gaan. 

Marlinde Oosterhoff

_________________________________________________________________________________________________________

Achteraf begreep ik pas wat thuiskomen bij je Zelf betekent, wow!

Het was een bijzondere ervaring deze trainingsweek.

Diepe rust, ontspanning, alles bewust meemaken , het was geweldig, Hier wil ik meer van. Dankzij het goede cursus materiaal kan ik thuis de oefeningen ook doen.

De accommodatie en verzorging hadden mijn verwachting ver overtroffen.  En natuurlijk het professionele en warme contact van de trainers.
Caroline en Sander, enorm bedankt en tot snel. Ook voor mensen die al ervaring hebben met mindfulness is dit een enorme krachtige transformatie week!
Ralph Reiniers
_________________________________________________________________________________________________________

In een fantastische ambiance met twee goed op elkaar afgestemde trainers een mooie week gehad.
Caroline en Sander bieden voldoende tools aan om mee naar huis te nemen en weer verder mee te werken.
De oefening die op mij veel indruk heeft gemaakt was de Quantum light breath.
Een krachtige oefening die mij diepere lagen heeft laten zien waar gezonde ontlading en integratie in heeft plaatsgevonden.
Het assisteren EN meedoen in de groep heeft me zeker geïnspireerd en doen groeien in mijn eigen verdere ontwikkeling.
Ik wens jullie heel veel succes in de verdere ontwikkeling van jullie cursusaanbod !

Koen Verzellenberg
_________________________________________________________________________________________________________

Ervaring van deelnemers Trainingsweek April 2014;

Ik hoop van harte dat dit concept/deze training zich verder ontwikkeld en dat jullie hier succes mee zullen hebben in welke vorm dan ook!
Het heeft mij in ieder geval erg goed gedaan, ik ben echt wat losser en kan me beter ontspannen…. en heb voor de toekomst tools om dit vaker te kunnen voelen.

Rob Verhagen

_________________________________________________________________________________________________________

★★★★★ Na een intensieve week van leren, luisteren en naar jezelf kijken ben ik een heel stuk wijzer geworden. Het besef dat de balans tussen geest en lichaam zo belangrijk is. Ik heb in 1 week zoveel geleerd en zoveel energie gekregen dat is echt super. Mede door het intensieve en afwisselende programma zijn er veel uitdagingen aangeboden. Ik voel me rustig, sterk en heb weer energie en kijk met een voldaan gevoel terug naar deze week. Het is hard werken in je hoofd en met je lijf maar de beloning is heerlijk. Sander, Caroline en Yvonne super bedankt jullie hebben me genoeg bagage meegegeven om verder te gaan.
Peter de Haan
_________________________________________________________________________________________________________

Treffend verslag van de trainingsweek Thuiskomen in je Zelf op Ibiza waar ik aan heb deelgenomen. Echt wat geleerd, echt wat veranderd en echte mensen, mezelf incluis, achter hun maskers vandaan zien komen. Super begeleid door Sander Schouten Caroline Schaay en Yvonne Welten. In 14 t/m 21 oktober 2017 gaan ze weer…

Nicolet Schouten

_________________________________________________________________________________________________________

VAN HUIS OM TE LEREN THUISKOMEN

Een groep van twaalf PTSS’ers, zeven veteranen, twee politiemensen en drie burgers, negen mannen en drie vrouwen, met een leeftijdsvariatie van 30 tot 62 jaar, ging gefaciliteerd door de BNMO/STIMOG, een week naar een besloten oord op Ibiza met drie therapeuten en twee verzorgers om door middel van lichaamsgerichte therapie en meditatie een betere grip op zichzelf te krijgen. Vol ambivalente gevoelens van hoop en verwachting tegenover de scepsis en het wantrouwen ten opzichte van een “geitenwollensokken” benadering. Wat lacherig en spottend over het spartaanse regime: geen horloges, telefoons, tablets en laptops, geen alcohol en geen vlees.
Na het uitspreken van commitment aan de structuur begint een week waarin lichaamsbeweging, therapie en meditatie worden afgewisseld met sharing: het met elkaar delen van ervaringen, gevoelens en gedachten. Woede, verdriet, angst, schuld en schaamte komen alle aan bod. Treffend is de parallelliteit: Afghanistan en Cambodja, Libanon en Bosnië, politiewerk en burgertrauma’s blijken enorm veel overeenkomsten te hebben. Emoties laaien hoog op, de therapeuten moeten veelvuldig begeleiding bieden, het ene verhaal is nog schokkender dan het andere…. stilaan ontstaat een sfeer van verbondenheid, van gehoord en begrepen te worden, van herkenning en erkenning. Opvallend is het grote onderlinge vertrouwen in deze groep, in deze bijzondere ontmoeting van vrouwen en mannen, die getekend door hun traumatische ervaringen, elkaar niet of inmiddels nauwelijks kennend, toch de diepste pijn aan elkaar ten toon spreiden, die ze in de kelder van hun ziel dachten te kunnen verbergen, maar die op de deining van de zee der tijd onweerhoudbaar telkens opnieuw kwam boven drijven. Aan het eind van de week is individueel en tesamen de competentie gegroeid om te kunnen omgaan met het verleden, herboren naar huis te gaan en aldus thuis te komen in zichzelf. Lees in de komende Kareoler het verhaal van deze bijzondere week, opgetekend door één van de deelnemers.

Frans Doppegieter

_________________________________________________________________________________________________________

Ervaringen van deelnemers van de trainingsweek in Oktober 2013

Deze Retraite / trainingsweek kan ik van harte aanbevelen, ik heb deze retraite gevolgd in oktober 2013. Het was een prachtige en intense week met veel dynamiek en het heeft mij zowel persoonlijk maar ook mijn omgeving heel veel opgeleverd.

Bij de ervaren coaches Caroline Schaay , Sander Schouten en Yvonne Welten voelde ik me fijn en veilig.

De prachtige Gazebo Mansion Resort is een een van de meest luxueuze villa’s op Ibiza en van alle gemakken voorzien. Een prachtig zwembad met heerlijke ruime Balinese hemelbedden, weelderige tuinen, uitzicht op zee, goddelijk eten gekookt door privé kok(s) en het terrein beschikt over een mooi overkapte yoga ruimte, zodat je ook tijdens de meditaties en yoga van buiten kunt genieten.

Discotheek onder de villa voor een gezellig afsluitfeest.

Als je moe bent van ons hectische bestaan, iets hebt op te lossen, jezelf rust, liefde, aandacht, ontspanning en luxe verwennerij gunt……neem dan deel aan deze prachtige week en kom weer in balans!

Echt een aanrader!

_____________________________________________________________________________________
* ” Zit je niet lekker in je vel?
* Heb je een burn-out?
“Verwen jezelf dan eens met een retraiteweek in Ibiza in de prachtige Gazebo Mansion Resort o.l.v. Sander en Caroline die je handvatten aanreiken om aan je klachten te werken en weer helemaal tot jezelf te komen.
Ik heb in Okt 2013 een hele mooie week gehad en ik kwam als herboren terug.”
Sandra Kemp